Sunday, March 21, 2010

Tak semua orang boleh terima

Kalau bagi kawan-kawan yang dah lama kenal aku,
mungkin taw aku ni gile-gile, sempoi, cakap pun kasar...
Kalau kawan-kawan yang da lama kenal aku,
mungkin dah biasa dengar aku cakap pala otak ang, benggong,
dan macam-macam lagi la yang terkeluar dari mulut ni..
Tulah diri aku..
Tapi sebenarnya aku sekadar bergurau je pun..
So kalau yang terasa ngn apa yang aku cakap, i'm so sory ok..aku x bermaksud pun..
Mungkin aku dah terbiasa..
Sekarang baru aku taw yang SEMUA ORANG TAK SAMA
dan TAK SEMUA ORANG BOLEH TERIMA gurauan kasar aku..

Kepada yang tak boleh terima gurauan aku, i'm so sory


p/s: Kena belaja bergurau secara sopan pasni..Oh its really not me!
Susah sangat ke nak faham aku ni???

12 comments:

Dany Quecera said...

gurauan kasar dah mnjdi asam garam hdup aku..lalala~

~aZie 4eVa~ said...

eh, perlu ke nk hipokrit.. jd diri sndri izah.. jgn hipokrit sbb org len.. sbb kite mmg xbole nk puaskn hati sume manusia.. ade je silapnye d mata mereka.. ape yg ptg, kite da cube yg terbaek, dan terpulgla pd individu tu bole terima ke x.. ok?

izzah said...

dany : sama la gurauan kasar da jd asam garam idup aku jgk
azie : xyah hipokrit kan
tq my fren..ada jgk yg masih memahami aku

Yien said...

hahaha..
yien pn pernah kene ngan akk
relax sude
sbb yien pn mcm akk
hahahah
kn akk?

Yasmint said...

klo x mo gne pale otak, u gne la head brain...
kn lbay sopan.,,,
huhu...
ala zah, lbay sng jd diri snd dr nk jadi diri org len...
actly mule2 mmg ak t'kjut ble ko t'kuar perkataan2 begitu,,,
now, dh bese..i know it's ur style,,,
love u zah~~~

izzah said...

yien: yela da nama pun adik akak kn..msti la sama
mint : tq mint sbb faham diriku ini..
i lebiu my fren..

Yien said...

yien xde plak lebiu?
hahahha

Yasmint said...

huh yien~
t'ign ek nk dpt lebiu dr izzah~~

Mr MY Yusop said...

nape nak suruh orang terima kita??kenapa kita xterima orang???

izzah said...

penat la bila asyik kita je nk fhm org..tp org x xnk fhm kita pun

Mr MY Yusop said...

xtaw ar what type of person yang kojumpa tu..tp,kalau perkara yang ko rasa, ko xbuat pun xpe, xyh la wat kalau org xska..

untuk perkara2 yang ko rasa ko wajib buat, buat lah asalkan kita betul...xkisahlah orang suka atau x..

penat ke nak faham orang?..hahaha..buat apa yang betul..pegang pada benda tu je..hidup ni xlama, kadang2 xberbaloi kita nak pertahankan sesuatu yang di sisi Tuhan xda nilainya..

wish u all the best

izzah said...

Thanks yusri...wish u all da best too