Friday, October 1, 2010

Jalan jalan cari makan


Da lama tak update blog
Bersawang dah..fuh fuh tiup sikit

Entry kali ni aku nak cerita pasal makan-makan
Ari rabu lepas sempat pegi makan malam di Puncak Mutiara Kafe
excited sebab da lama tak makan ramai-ramai
ye la masing-masing da berkeluarga kan
jarang la dapat kumpul semua skali
tapi adik ngan my bro in law je yang tak de malam tu

Erm nak cite skit apa yang bestnya kat situ
Korang cakap je nak makan apa suma ada kat situ
nak makan daging lembu,ayam, kambing, rusa, arnab, angsa, puyuh suma ada
masakan kampung, western food pun ada



Menu yang di order:
Nasi beriyani kambing
Sup Cendawan
Chicken grill
Masak kicap rusa
sate ayam
sate kambing


Tapi apa yang paling aku suka
.
.
.
.
.
.
.
Romantik sangat tempat kat situ..
I LIKE....huhu


sate ayam + sate kambing


tak sempat nak amik gambar makanan, diorang dah ngap dulu




muka kekenyangan


p/s : Asyik amik gambar orang, gambar sendirik tak de :(

4 comments:

dearyayah said...

mn aci.. mkn time aku xdak.. huhu.. tp bila tgk balik gmbaq ni, kak shida dah tembam.. hehe

izzah said...

adik : huahua..hmpa suma mmg da gemuk! aku sorang ja still selim melim... :p

Yasmint said...

2 la zah...seketul pic ko pn xd...
baru nk tgk muke ko kekenyangan :)

izzah said...

tu ar mint..1 pun xdak gmbaq aku