Sunday, July 11, 2010

Batrisyia & Make Up

Erm kalo orang pompuan mesti tak leh pisah ngn alat make up..
Sama la ngn anak sedara yang sorang ni..
Umur baru 5 thn tapi asyik nak make up je..
Da berbuih da mulut ni melarang..
tapi bukan nak dengar..
Kalo tetiba compact powder, lipstick atau pencuci muka hilang,
aku da taw da kat mana nak cari..
dalam beg Batrisyia..
Aish macam-macam la budakbudak zaman sekarang..
Tak caya cuba tengok cara-cara Batrisyia make up..



Step 1 : mula2 sapukan span

Step 2 : Sapukan pada muka
Step 3 : Sapukan sehingga rata

Step 4 : Taaddaa...setelah siap berbedak

Step 5 : Gaya memang tak boleh blah..haha



Haah advance kan budak-budak zaman sekarang..
Aku umur 5 tahun tak reti nak bermake up make up ni..


7 comments:

~aZie 4eVa~ said...

giler r ank buah izzah..
advance gile, tp cute gile dak nih..
hahahaha..
xpela, asalkn msh sopan dia melaram..
hahahaha

Yasmint said...

ko ader kat umah ni lg la die leh melaram ngan brg2 ko...

die dh suh ko wat rubix cube lom?
=P

.:|anakWakSyahnan|:. said...

budak2 memang cengitu
adik aku yg bongsu pon same
asal aku blik umah jer
mesti lip balm aq hilang
huargh tension...sorok plak tuh tempat yang aq x taw...
tensen je...
tiap kali blik aq bli lip balm baru...kopak aq dibuatnye...{T_T}

izzah said...

azie : tu la kalah aku bab melaram dia no 1
mint : aku ckp aku xreti..tu la menuntut ilmu xabih..huhu
ijan : haha..sama la..lipstik aku slalu ilang dia kebas..

siti farhana said...

boleh lah dia masuk gadis melayu nanti zah.
hehe.

Dany Quecera said...

tadi mmpersoalkn ank buah yg pndai bermake up.skrng mri kte persoalkn pulak spe yg mngajar...tara! msakan pkok b'goyng klu xda hangin...ekeke

izzah said...

mana ada aku ngajar dia weh..haha